Vrijeme održavanja: 22.03.2018. - 25.03.2018.

Objavljeno: 26. 03. 2018. , Ažurirano: 26. 03. 2018.

Na sajmu se predstavilo oko 200 izlagača, a ovu značajnu izložbu ekološke i tradicijske poljoprivrede te ostalog zelenog poduzetništva posjetilo je više od 20.000 posjetitelja. 

Osmero je šibenskih izlagača, BEL-CRO Trade d. o. o., Nira d. o. o., Rožić d. o. o., Porcus d. o. o., Obrt Sapunoteka, Aqua sub j. d. o. o., OPG Antičević i OPG Mirjana Kukrić, zadovoljno ovogodišnjim predstavljanjem koje su im omogućile Šibensko-kninska županija i HGK – Županijska komora Šibenik osiguranjem plaćenog izložbenog prostora na tom vrijednom međunarodnom sajmu koji znatno pridonosi promociji proizvoda Šibensko-kninske županije.

Obrt Sapunoteka, Aqua sub j. d. o. o..jpg

Obrt Sapunoteka, Aqua sub j. d. o. o.; Izvor: ŽK Dubrovnik

Proizvodi koji su bili izloženi (pršut, panceta, pečenica, suhi vrat, prosenica – beskvasni integralni kruh od sedam vrsta žitarica, razne vrste pekarskih proizvoda, sapuni od maslinova ulja i prirodna kozmetika od hladno prešanih i eteričnih ulja, med, proizvodi od meda, ljekovito bilje, proizvodi od lavande, prirodne morske spužve, poklon-paketi sa spužvama, sapunima, pilinzima, solima za kupanje i bračkim kamenom, unikatni i uporabni predmeti od drva masline) naišli su na velik interes posjetitelja sajma.

Nira d. o. o., Rožić d. o. o.jpg

Nira d. o. o., Rožić d. o. o.; Izvor: ŽK Dubrovnik