Informativna radionica Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III

Vrijeme održavanja: 25.04.2017.   /   Rok prijave: 24.04.2017.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s predstavnicima Lokalnih partnerstva za zapošljavanje (tehničkih tajništva) i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira informativnu radionicu za natječaj Lokalne inicijative za poticanje – faza III, u svim LPZ-ovima u RH.

Informativna radionica za Bjelovarsko-bilogorsku županiju na kojoj će biti predstavljene mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru navedenog poziva, s naglaskom na aktivnostima predviđenim za sudionike lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao potencijalne korisnike sredstava, održat će se u utorak, 25. travnja, od 14 do 16 sati u HGK – Županijskoj komori Bjelovar, na adresi Petra Preradovića 4/1.

Na tim će info-radionicama predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava u suradnji s predstavnicima Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, prisutnima predstaviti poziv Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali kako bi se lokalni sudionici upoznali s mogućnostima financiranja provedbe lokalnih strategija u području zapošljavanja, usmjerenih na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje te poticanje partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika povezanih sa stvaranjem i jačanjem ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada.

Na radionicu se možete prijaviti putem Prijavnog obrasca najkasnije do ponedjeljka, 24. travnja 2017. godine. Sva dodatna pitanja možete poslati na adresu elektroničke pošte: esf.info@mrms.hr.

Kontakti