Vrijeme održavanja: 10.02.2020.

Objavljeno: 02. 01. 2020. , Ažurirano: 14. 01. 2020.

Pozivamo vas da se uključite u odlaznu delegaciju hrvatskih gospodarstvenika i sudjelujete na Njemačko-hrvatskom forumu, koji se održava 10. veljače 2020. u Frankfurtu u Industrijskoj i trgovinskoj komori Frankfurt, koja je ujedno i domaćin događanja, a uz potporu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u Zagrebu, Hrvatskog gospodarskog saveza (KWVD) te IHK Rheinhessena.

U okviru programa poseban naglasak stavljen je na inovativne tvrtke, osobito na ICT sektor i smart solutions, kao i tvrtke koje su prošle digitalnu transformaciju, odnosno sve vezano uz temu industrije 4.0.

Uz plenarni dio na kojima sudjeluju predstavnici vlada Republike Hrvatske i savezne pokrajine Hessen, bit će govora o predsjedanju Vijećem EK kao poticaju za gospodarstvo, a osobito poslovnim prilikama u poslovanju s Hrvatskom i hrvatskim tvrtkama. Osim toga, sudionici delegacije imat će priliku predstaviti se potencijalnim njemačkim partnerima, a po završetku plenarnog dijela susreta predviđeni su neformalni individualni razgovori te izlaganje promotivnih materijala i susreti s potencijalnim partnerima u okviru „kućnog sajma“.

Nakon Foruma, svi sudionici su pozvani na prijem njemačko-hrvatskog gospodarstva koji će se održati u Industrijskoj i trgovinskoj komori Rheinhessen u Mainzu (IHK für Rheinhessen, Schillerplatz 7, 55116 Mainz).

U prilogu je dostupan preliminarni program događanja, a ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se do srijede, 22. siječnja 2020. prijavite putem online formulara u nastavku.