Hrvatsko-britanski gospodarski forum i poslovni sastanci: Ekonomija doživljaja u službi gospodarskog rasta i razvoja

Vrijeme održavanja: 02.03.2017.
Ekonomija doživljaja i njen utjecaj na gospodarski rast i razvoj, s primjerima dobre prakse iz Velike Britanije i Hrvatske, bit će glavna tema Hrvatsko-britanskoga gospodarskog foruma koji će u četvrtak, 2. ožujka, u Zagrebu okupiti brojne stručnjake iz obiju zemalja.

Pozivamo vas na Hrvatsko-britanski gospodarski forum: Ekonomija doživljaja u službi gospodarskog rasta i razvoja - primjeri dobre prakse iz Velike Britanije i Hrvatske koji će se održati u četvrtak, 2. ožujka, u Hotelu Esplanade Zagreb u 9 sati.

Glavne teme Foruma su:

  • premijerno predstavljanje najnovijeg istraživanja u području ekonomije doživljaja,
  • primjeri ekonomije doživljaja u Velikoj Britaniji – Glasgow i Stratford upon Avon, 
  • panel 1: Kreativno stvaranje doživljaja na izvornim lokacijama s primjerima ekonomije doživljaja iz Hrvatske,
  • panel 2: Koja je uloga privatnog sektora u realizaciji uspješnih projekata ekonomije doživljaja, s primjerima ekonomije doživljaja iz Hrvatske i Velike Britanije i
  • B2B matchmaking susreti britanskih tvrtki s hrvatskim tvrtkama, predstavnicima nadležnih ministarstava, gradova, županija, turističkih zajednica, stručnjaka iz turističke i kreativne industrije te ostalih zainteresiranih stručnjaka i poslovnih ljudi (popis britanskih tvrtki nalazi se u pratećim dokumentima). 

Sudjelovanje na Forumu je besplatno. Ljubazno vas molimo da što prije potvrdite svoj dolazak na e-adresu office3@filipovic-advisory.com i monika.suknaic@fco.gov.uk.

Cilj je Foruma da vam služi kao nadahnuće i poslovna platforma za iskorištavanja potencijala koje pruža Ekonomija doživljaja (engl. Experience Economy). Prirodna i kulturna baština, bogata i ponosna povijest i tradicija i izvrstan zemljopisni položaj omogućavaju Hrvatskoj da postane svjetski poznata turistička destinacija koja svojim posjetiteljima pruža dodatne atraktivne sadržaje i usluge. Upravo u tome Velika Britanija nudi mogućnost poslovne i kulturne suradnje.

U stručnom i poslovnom smislu, uvjereni smo da je ovaj Forum pravo mjesto za stjecanje novih poslovnih partnera i prijatelja, razmjenu iskustava s drugim sudionicima Foruma, stjecanje novih znanja i ideja te sklapanje novih poslova.

Organizatori Foruma su Britansko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj i britansko Ministarstvo međunarodne trgovine (Department of International Trade – DIT), u partnerstvu s Ministarstvom turizma Republike Hrvatske, Hrvatskom gospodarskom komorom, Britanskim poslovnim centrom u Hrvatskoj i tvrtkom Filipović poslovno savjetovanje d. o. o.

Kontakti

  • Diana Kovač viša stručna savjetnica, Pododjel za europska tržišta Tel: +385 1 456 1604 Email: dkovac@hgk.hr
  • Ines Obradović voditeljica Odjela Tel: +385 1 456 1625 Email: iobradovic@hgk.hr