Vrijeme održavanja: 11.01.2021. - 10.02.2021.

Objavljeno: 12. 01. 2021. , Ažurirano: 12. 01. 2021.

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora je započela s projektom online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, a uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu preko koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa. Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 

Tržišta koja su do sada obuhvaćena projektom: Slovenija, Rusija, V4, Austrija i Njemačka.

Predstojeća događanja: 

 

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na B2B sastanke s izraelskim tvrtkama, koje organiziramo putem platforme HGK Go Global - Go Virtual u suradnji s partnerima.  

Plenarni dio događanja održat će se 10. veljače 2021., a za potencijalne hrvatske i izraelske sudionike platforma je već otvorena i dostupna za prijave. Prijava na platformu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima su besplatni.

Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje potencijalnih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikacija putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama!