Hrvatska gospodarska komora – institucionalni partner Jump IT Foruma

jumpitforum.com

Hrvatska gospodarska komora (HGK) institucionalni je partner međunarodnog Jump IT Foruma, koji se 11. i 12. travnja održava u kongresnom centru Antunović u Zagrebu.

Forum će okupiti vodeće ljude iz ICT-tvrtki (informacijske i komunikacijske tehnologije), predstavnike javne i državne uprave, konzultante i medije, a službeno će ga otvoriti potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić. Na Forumu će nastupiti više od 40 govornika iz vodećih hrvatskih, regionalnih i globalnih IT i ICT-tvrtki.

Tijekom prvog dana Foruma, na programu su četiri paralelne konferencije: 1. Analytics, Big Data & Cloud, 2. Business Process management & Enterprise Architecture, 3. Digitalization & Digital Economy i 4. Organizational Agility & Projects.

Na Forumu će se prvi put održati panel-rasprava koja će okupiti neke od istaknutijih voditelja projekta informatizacije društva u Hrvatskoj u posljednjih 25 godina: Slavko Vidović, Mladen Mauher, Miroslav Kovačić i Darko Parić.

ICT-sektor prepoznat je kao jedan od lidera u proizvodnji proizvoda i usluga dodane vrijednosti, s udjelom u hrvatskom BDP-u od 4,5 posto.

Uz HGK, partneri su i pokrovitelji konferencije Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM). Medijski pokrovitelj je Lider.

Više o Forumu možete saznati na sljedećoj poveznici: www.jumpitforum.com