Vrijeme održavanja: 03.07.2019.

HGK – Županijska komora Rijeka organizira HR radionicu Organizacija (Ad Hoc) Assessment Centra koja će se održati u srijedu, 3. srpnja, od 12 do 16 sati u Županijskoj komori Rijeka, u maloj dvorani na drugom katu, na adresi Bulevar oslobođenja 23. 

Cilj je pružiti sudionicima različite metode procjene kandidata kako bi dobili potpuniju sliku o potencijalnim budućim zaposlenicima. Uz odabir novih zaposlenika, centar se koristi i za programe napredovanja zaposlenik djelatnika („development centri“).

Teme radionice

  • što je assessment i development centar
  • kompetencije kandidata
  • psihologija u procesu procjene
  • pregovaranje, proces procjene pregovarača
  • određivanje prioriteta i delegiranje zadataka

Predavači:

Jelena Novačić – trenutno je zaposlena kao vodeća stručnjakinja za zaštitu na radu i razvoj ljudskih potencijala u riječkoj tvrtki Energo. Upravljanje ljudskim resursima u središtu je poslovnih aktivnosti od samog početka njezine poslovne karijere u kojoj je tijekom posljednjih petnaestak godina radila na mnogobrojnim pozicijama

Hrvoje Gligora – dipl. psiholog, nakon gotovo dvadesetogodišnjeg radnog iskustva u brodograđevnoj industriji te određenog razdoblja u području medija i odnosa s javnošću, prelazi u područje ljudskih resursa gdje inenzivno primjenjuje psihološke spoznaje u svijetu rada i upravljanju ljudskim potencijalima.

Sudjelovanje je moguće prijaviti putem online prijavnice u nastavku.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati gđu Barbaru Olenik Staničić (e-adresa: bolenik@hgk.hr, tel.: 051/209-162).