Županijska komora Rijeka organizira zajedničku sjednicu Strukovne skupine komunalnoga gospodarstva, Strukovne skupine gospodarenja otpadom i zaštite okoliša, Strukovne skupine arhitektonskih i inženjerskih djelatnosti te Strukovne skupine graditeljstva o zaštiti vode, tla i zraka od štetnih djelovanja industrijske proizvodnje koja će se održati u utorak, 4. prosinca, u 11 sati u ŽK Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Predavanje je namijenjeno projektantima, prerađivačkoj industriji, komunalnim tvrtkama te tvrtkama koje se bave utjecajem na okoliš i studijama o utjecaju na okoliš.

Na sjednici će o tretmanu tehnoloških otpadnih voda u industriji i suvremenom pristupu izazovu zaštite voda i okoliša govoriti Aleksandar Kišćinal iz tvrtke Bor-plastika d.o.o. O pročišćavanju zraka iz industrijskih pogona i s komunalnih UPOV-a govorit će Rade Trbović iz Bor-plastike, a dehidraciju mulja nastalog procesima pročišćavanja otpadnih voda predstavit će Bruno Dvorski, također iz Bor-plastike.

Potom će Saša Pešut iz HGK – ŽK Rijeka predstaviti Digitalnu komoru – novu informacijsko-komunikacijsku platformu za e-usluge HGK.

Sudjelovanje u radu sjednice potrebno je potvrditi online prijavnicom u nastavku teksta. Prijaviti se možete do 3. prosinca ili do ispunjenja kapaciteta dvorane.