Vrijeme održavanja: 12.11.2018. - 15.11.2018.

Objavljeno: 10. 06. 2018. , Ažurirano: 15. 11. 2018.

Međunarodna izložba i godišnja konferencija o nafti i plinu i energetskim djelatnostima u Abu Dhabiju ADIPEC 2018, koji će se održati od 12. do 15. studenoga, jedan je od najutjecajnijih svjetskih događaja u industriji nafte i plina i popratne energetske opreme. ADIPEC je ujedno i najveća izložba i gospodarska konferencija o nafti i plinu u Aziji, Africi, Europi i regiji MENA, koja privlači više od 100.000 stručnjaka. Kao vodeća izložbena platforma, ADIPEC svake godine stručnjacima, gospodarstvenicima i posjetiteljima iz cijelog svijeta nudi mnogobrojne sadržaje, inovacije i mogućnosti za poboljšanje poslovanja. Prema međunarodnim energetskim savjetima IGU i WEC, smatra se da je to jedan od najvažnijih kanala za poslovanje i razmjenu informacija, privlačenje ministara energetike, izvršnih direktora i vodećih donositelja odluka, poslovnih rasprava i razmjene znanja, obuhvaćajući više od 135.000 m² izložbenog prostora s više od 2000 izlagača iz 135 zemalja širom svijeta.

Izlaganje omogućuje stvaranje novih poslovnih prilika i kapitaliziranje postojećih bilateralnih trgovinskih planova. Izložba je prikladna za poslovanje s 15 do 30 vodećih međunarodnih naftnih i plinskih tvrtki kao što su BP, CEPSA, Dragon Oil, Eni, ExxonMobil, GS Energy, INPEX / JODCO, Mubadala Petroleum, OXY, Partex, Shell, Statoil, TAQA UAE, TOTAL, Wintershall i slično.

ADIPEC pruža naftnim tvrtkama mogućnost pristupa tehnologijama iz cijelog svijeta te povezivanje s tvrtkama kao što su ADNOC, BAPCO, BPCL, CPTDC, Dolphin Energy, GAIL, Gazprom, HPCL, Indian Oil Corporation Ltd, JOGMEC, KNOC, Nafta, Saudijska Aramco, Sharjah National Oil Company (SNOC).

Detaljnije o samoj izložbi možete pronaći na web-stranici ADIPEC-a.

Hrvatska gospodarska komora će na sajmu sudjelovati na prostoru od 27 m².