HGK načinila katalog hrvatskih proizvoda za kinesko tržište

Predstavništvo HGK u Narodnoj Republici Kini i Sektor za poljoprivredu, prehrmbenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore prikupili su podatke o proizvodima koje su hrvatske tvrtke spremne ponuditi kineskom tržištu i objavile ih u katalogu.

U katalogu su predstavljeni proizvodi ukupno 22 tvrtke mahom iz prehrambene industrije i kozmetičke industrije ili iz područja vinarstva. Katalog će biti važno sredstvo promocije hrvatskih proizvoda u Narodnoj Republici Kini, najmnogoljudnijoj državi na svijetu čiji stanovnici imaju sve viši standard te traže sve više premium proizvoda kao što su hrvatska vina, med i proizvodi od njega, kozmetika, slastice, pekarski proizvodi,...

Pozivamo tvrtke koje žele da i njihovi proizvodi budu uključeni u drugo, dopunjeno izdanje kataloga, koje će biti objavljeno bude li dovoljnog interesa hrvtaskih proizvođača, da prijave sebe i svoje proizvode u katalog online prijavnicom u nastavki teksta.

Katalog hrvatskih proizvoda za kinesko tržište na engleskom jeziku možete skinuti iz pratećih dokumenata na ovoj stranici.