HGK i MINGO pozivaju vas na 21. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Grad Šibenik
Vrijeme održavanja: 04.05.2017. - 05.05.2017.

Hrvatska gospodarska komora poziva vas na 21. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu koje će se ove godine održati 4. i 5. svibnja u hotelu Ivan šibenskog hotelskog naselja Solaris.

Ovogodišnji dvodnevni program tradicionalnog savjetovanja i susreta s poduzetnicima, koje organizira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, započinje u četvrtak 4. svibnja u 10 sati.

Dođite i saznajte više o raspoloživim bespovratnim potporama iz proračuna Europske unije, kreditnim sredstvima koja su vam na raspolaganju, o natječajima koji su u tijeku, koji su najčešći propusti kod prijave projekata i kako ih izbjeći, što poduzetnicima donosi Nacionalni program reformi, koja je uloga potpornih institucija, više o startup-poduzetništvu i ključnoj ulozi inovacija i digitalizacije u podizanju konkurentnost. Možete poslušati iskustva poduzetnika koji su uspješno realizirali projekt uz potpore Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a najboljima u 2016. godini dodijelit ćemo priznanja u posebnom programu prve večeri.

Drugoga dana savjetovanja, u petak, 5. svibnja, održat će se panel-rasprava u kojoj će sudjelovati potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić te ministri iz resora ključnih za rast poduzetništva uz još niz aktualnih tema.

Prijaviti se možete online na sljedećoj POVEZNICI na webu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, gdje možete pronaći i više informacija te program događanja kad bude objavljen. Poziv Ministarstva na Savjetovanje možete pronaći u pratećim dokumentima.