Vrijeme održavanja: 03.12.2018.

Županijska komora Zadar i HBOR – Područni ured za Dalmaciju organiziraju još jedan Infodan u ovoj godini, u ponedjeljak, 3. prosinca, u 10 sati u dvorani za sastanke ŽK Zadar, na adresi Špire Brusine 16.

Informiranje o kreditnim linijama i drugim uslugama Hrvatske banke za obnovu i razvitak namijenjeno je ponajprije sudionicima drugog ciklusa radionica Blue Labs i Scenario Workshop, koji se u ŽK Zadar održava 3. i 4. prosinca. Ove radionice dio su projekta Blue_Boost čiji je cilj pomoći malim i srednjim poduzetnicima iz tzv. Plavog sektora u razvoju inovativnih poslovnih ideja.

Poznati format HBOR-ovih Infodana u ŽK Zadar, u kojem, nakon kratke prezentacije, voditeljica HBOR-ova ureda za Dalmaciju Mira Krneta vodi pojedinačne razgovore s postojećim i potencijalnim korisnicima financijskih usluga, omogućuje sudjelovanje i svim ostalim poduzetnicima, neovisno o njihovu zanimanju za radionice Blue Labs i Scenario Workshop.

Uvodna prezentacija obuhvaća sažeto predstavljanje mogućnosti financiranja sredstvima HBOR-a, iskustva u provedbi financijskog instrumenta ESIF krediti za rast i razvoj te predstavljanje ESIF kredita za ruralni razvoj čija se provedba očekuje početkom sljedeće godine.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave na online obrascu prihvaćaju se do 1. prosinca ili do popunjenosti dvorane.