Vrijeme održavanja: 01.09.2021. - 29.09.2021.

Objavljeno: 31. 08. 2021. , Ažurirano: 01. 09. 2021.

Na platformi HGK za virtualno povezivanje hrvatskih i stranih tvrtki Go Global – Go Virtual, od rujna kreću novi ciklusi razgovora, a prvi su na redu poslovni razgovori sa sudionicima iz Republike Koreje – od 1. do 29. rujna 2021.

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na b2b sastanke s korejskim tvrtkama. Plenarni dio događanja održat će se 23. rujna, kada će biti dostupni govori organizatora i dodatni materijali. Za potencijalne hrvatske i korejske sudionike platforma je otvorena i dostupna za prijave i komunikaciju od 1. rujna 2021. Prijava na platformu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima su besplatni.

Prijava na platformu omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje potencijalnih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti izravno svim prijavljenima o iskazanim interesima za b2b sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Hrvatska gospodarska komora organizira ove razgovore u suradnji s agencijama KOTRA, KITA te Veleposlanstvom Republike Koreje u Hrvatskoj.

Projekt Go Global – Go Virtual HGK provodi uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN, a cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu.

Hrvatska gospodarska komora, zajedno sa svojim partnerskim organizacijama iz različitih zemalja, već više od godinu dana organizira online poslovne sastanke i razmjenu poruka putem platforme za hrvatske i strane sudionike Go Global – Go Virtual.

Da bi prenijela uobičajene aktivnosti Komore, kao što su poslovna izaslanstva i B2B sastanci, u online format, HGK je u prošloj godini organizirala cikluse razgovora s tvrtkama na tržištima Slovenije, Rusije, Visegrád grupe  V4 (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka), Austrije, Njemačke, Izraela, Italije, Latinske Amerike te Ukrajine.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama!