Forum o Sporazumu o ekonomskom partnerstvu (EPA) između EU i Japana

Vrijeme održavanja: 12.04.2018.   /   Rok prijave: 09.04.2018.

Prema zaprimljenim informacijama Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, obavještavamo članice o održavanju Foruma o Sporazumu o ekonomskom partnerstvu (EPA) između EU i Japana koji će se 12. travnja održati u Kopenhagenu u organizaciji Danske gospodarske komore, Ministarstva vanjskih poslova Japana i Japanske organizacije za vanjsku trgovinu (JETRO).

Pregovori o Sporazumu o ekonomskom partnerstvu (EPA) uspješno su okončani 8. prosinca 2017. godine te je u tijeku provedba postupaka nužnih za konačno sklapanje ugovora i primjenu.

Sudionici Foruma u Kopenhagenu imat će prilike saznati više o potencijalu Sporazuma u pogledu otvaranja novih investicijskih i poslovnih mogućnosti za europske i japanske tvrtke.

Govornici na Forumu bit će neki od ključnih ljudi koji stoje iza pregovora Sporazuma, Cecilia Malmström, povjerenica EU za trgovinu, te veleposlanik Yoichi Suzuki, glavni pregovarač Japana, i renomirani njemački ekonomist Gabriel Felbermayr te istaknuti poslovni rukovoditelji vodećih europskih i japanskih tvrtki.

Više informacija o forumu, programu, mjestu događanja te predloženom smještaju dostupno je na službenim internetskim stranicama događanja, a prijaviti se možete online putem poveznice za prijavu najkasnije do 9. travnja. Napominjemo da je dopušteno sudjelovanje najviše tri sudionika iz iste tvrtke.

Za sva dodatna pitanja, ljubazno molimo da se obratite izravno organizatoru:

Sofie Nordstrom
Nordstrom International
Event Director
EU-Japan EPA Forum
Tel.: +44 7411 628 822 
E-mail: sn@eujapanforum.com

ili

Michael Bremerskov Jensen
Senior Advisor
EU & International Affairs Department
Danish Chamber of Commerce
Tel.: +45 31 75 24 00 
E-mail: mje@danskerhverv.dk

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr