Vrijeme održavanja: 14.10.2020.

ETS webinar

Objavljeno: 08. 10. 2020. , Ažurirano: 08. 10. 2020.

Pozivamo vas na besplatnu virtualnu radionicu (webinar) o pripremi za 4. fazu trgovanja emisijskim jedinicama stakleničkih plinova (EU ETS). Radionica će se održati u srijedu, 14. listopada, u 10:30, u organizaciji mađarske tvrtke VERTIS.

Radionica je namijenjena obveznicima trgovanja emisijskim jedinicama stakleničkih plinova (EU ETS), rukovoditeljima postrojenja i osobama odgovornim za financijsko planiranje unutar tvrtki. Cilj radionice je informirati tvrtke o obvezama i izmjenama u 4. razdoblju trgovanja, koje započinje 2021. godine. 

Tijekom radionice sudionici će dobiti informacije o novim pravilima trgovanja, o načinu planiranja cijena i planiranju poslovanja te o razvoju strategije trgovanja emisijskim jedinicama stakleničkih plinova.

Prijaviti se na besplatni webinar možete OVDJE. 

Radionica će se održati na engleskom jeziku, no svi sudionici iz Hrvatske moći će postavljati pitanja na hrvatskom jeziku.

Hrvatska gospodarska komora podržala je organizaciju navedene radionice kako bi članicama olakšala prilagodbu novim zahtjevima u 4. razdoblju trgovanja.