Objavljeno: 04. 01. 2022. , Ažurirano: 11. 01. 2022.


7. Poslovni forum EU-Afrika (EABF22) održat će se od 14. do 18. veljače, u hibridnom formatu, u isto vrijeme uživo i online. Suorganizatori foruma su Europska komisija, Komisija Afričke unije te ostale EU i afričke poslovne organizacije. 

Sastanci političkih i poslovnih čelnika

Pridružite se jedinstvenoj prilici za razmjenu ideja s afričkim i europskim poslovnim čelnicima i donositeljima odluka. Upoznajte se i razgovarajte o mogućnostima partnerstva i ulaganja sa sudionicima iz različitih sektora i zemalja.

Paneli visoke razine, radionice i konferencije

Dvanaest panela na visokoj razini i brojne online radionice pružit će uvid u ključne teme poslovnih, trgovinskih i investicijskih odnosa EU i Afrike.

Aktivan online sajam

Pridružite se digitalnom sajmu koji okuplja sudionike iz afričkog i europskog privatnog sektora – prilika za umrežavanje i istraživanje mogućnosti za prekogranično partnerstvo.

Izgradnja jačih vrijednosnih lanca za održivi rast i dostojnih radnih mjesta

Registrirajte se kao aktivni sudionik i povećajte svoju vidljivost unutar europske i afričke poslovne zajednice: postavite vlastiti internetski štand, izložite trgovinske ili investicijske poslove i organizirajte vlastite B2B, B2G događaje, radionicu ili seminar. Doprinesite izgradnji novih poslovnih, trgovinskih i investicijskih mostova između Europe i Afrike. 

Prijaviti se možete putem online platforme.