Vrijeme održavanja: 13.09.2018. - 15.09.2018.

Objavljeno: 10. 09. 2018. , Ažurirano: 19. 09. 2018.

Na 16. Međunarodnom sajmu ekologije EKOBIS 2018, koji će se održati u Bihaću od 13. do 15. rujna, i ovaj put predstavit će se članice Hrvatske gospodarske komore.

EKOBIS je sajam izložbeno-prodajne orijentacije, namijenjen tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne i drugih industrija i djelatnosti, a posebno onih koje se bave ekološkom proizvodnjom hrane te proizvodnjom ekoloških tehnologija i opreme za zaštitu okoliša. 

Članice HGK prisutne su na bihaćkom sajmu od njegova početka na temelju sporazuma o suradnji koji više županijskih komora ima s organizatorom, Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona. Ove godine na zajedničkom štandu HGK, u organizaciji ŽK Karlovac, izlagat će PPK karlovačka mesna industrija d. d., DS Smith Plastics Karlovac d. o. o., Energy Pellets d. o. o., Express d. o. o. i OPG Gostović.

Uz izlagački program ovaj sajam nudi i bogat stručni program u kojem je središnje događanje već tradicionalna Međunarodna konferencija o regionalnoj suradnji, ove godine s temom "Poljoprivredna proizvodnja i prehrambena industrija“.

 S obzirom na to da ŽK Karlovac ove godine obilježava 20. obljetnicu potpisivanja sporazuma o suradnji s bihaćkom komorom, bit će ovo prilika i za razgovore o unaprjeđenju dosadašnje suradnje i novim zajedničkim aktivnostima.