Edukacija Izračun energetske i hranjive vrijednosti hrane na Mediteranskom sajmu


Objavljeno: 15. 03. 2018. , Ažurirano: 23. 03. 2018.


ŽK Dubrovnik već dugi niz godina u okviru Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva organizira edukacije iz područja sigurnosti hrane, stoga vas i ove godine pozivamo na edukaciju Izračun energetske i hranjive vrijednosti hrane 23. ožujka, u 9 sati (petak) u hotel Valamar Dubrovnik President, dvoranu Olipa. 

Podaci o nutritivnom sastavu proizvoda obvezni su element deklaracije različitih vrsta hrane. Na predavanju će biti predstavljen Vodič za izračun hranjive vrijednosti koji je namijenjen proizvođačima i prodavačima hrane, ugostiteljima te svima zainteresiranima za označavanje hranjivih vrijednosti. Tu korisnu edukaciju održat će prof. dr. sc. Danijela Čačić Kenjerić, profesorica na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku.

Detaljniji program je OVDJE.

Prijavite se možete u nastavku.