Domotex 2017 – Međunarodni sajam podnih obloga

Vrijeme održavanja: 14.01.2017. - 17.01.2017.
U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo na najznačajnijem svjetskom sajmu podnih obloga u Hannoveru od 14. do 17. siječnja predstavit će se osam hrvatskih tvrtki iz područja drvno-prerađivačke industrije.

Domotex je sajam koji godišnje bilježi oko 47.00 stručnih posjetitelja iz 80-ak zemalja, među kojima su trgovci na veliko i malo tepisima, podnim oblogama i tekstilom za kućanstvo, industrija pokućstva i namještaja, arhitekti, dizajneri interijera, dizajneri općenito, specijalisti za ugovorno opremanje interijera i arhitekti koji se bave projektiranjem interijera, trgovine namještajem i opremom za opremanje domova, industrija parketa i podnih obloga, lakireri i soboslikari, robne kuće i univerzalne trgovine, specijalizirane trgovine, trgovine “uradi sam”.

Ovo su tvrtke koje će svoje proizvode izložiti na međunarodnom sajmu podnih obloga Domotex 2017, u organizaciji i uz financijsku potporu HGK:                                   

1. Pan parket d. o. o.
2. DIN d. o. o.
3. DI Čazma d. o. o.
4. Spačva d. d.
5. Drvoproizvod d. d. 
6. PPS Galeković d. o. o. 

7. Exportdrvo d. d.
8. Evolen d. o. o.

 

Također, na navedenom sajmu u sklopu info pluta HGK, predstavit će se Udruženje drvno-prerađivačke industrije HGK putem promidžbenih materijala.

Više informacija o navedenom sajmu možete pronaći na internetskim stranicama http://www.domotex.de/.

Kontakti

  • Petar Ćurić Stručni suradnik Tel: + 385 1 4561 643 Email: pcuric@hgk.hr