Dolores Sorić iznova izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK ŽK Pula

Vrijeme održavanja: 12.07.2017.

Direktorica labinske tvrtke Labin Stan d. o. o. Dolores Sorić iznova je izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK Županijske komore Pula. Na sjednici u HGK ŽK Pula predstavnici istarskih trgovačkih društava koja obavljaju djelatnost upravljanja nekretninama zbog isteka su mandata proveli izbor predsjednika i potpredsjednika Strukovne grupe. Za potpredsjednike su izabrani Neda Bucaj (Pazin d. o. o. Pazin) i Mirna Brgles-Milošev (Eki inžinjering d. o. o. Pula). Članice Strukovne grupe upravitelja nekretninama ŽK Pula organizirano djeluju radi ostvarivanja zajedničkih interesa i unaprjeđenja suradnje uz potporu HGK kao matične institucije.

 „Energetska obnova koja je započela 2014. godine zaslužna je za to da su upravitelji stavljeni u prvi plan i da se upraviteljska struka počela cijeniti“, istaknula je Dolores Sorić pri podnošenju izvješća o radu u proteklom četverogodišnjem mandatu.

Na poboljšanju zakonske regulative iz područja ove djelatnosti kontinuirano se radi i na nacionalnoj razini putem Udruženja upravljanja zgradama HGK, odnosno njegova Vijeća čiji je član i Dolores Sorić.

 

 

 

Kontakti

  • Sandra Perinić Viša stručna suradnica Tel: +385 52 378 101 Email: sperinic@hgk.hr