Uspješno završeni Dani otvorenih vrata peljeških podruma

Vrijeme održavanja: 02.12.2016. - 03.12.2016.   /   Rok prijave: 01.12.2016.
Ovogodišnja, 11. manifestacija, koja se održavala 2. i 3. prosinca, privukla je više od dvije tisuće posjetitelja iz čitave Hrvatske i regije te potvrdila da Pelješac, ponajprije zahvaljujući vrhunskim vinima, može biti privlačna destinacija tijekom čitave godine.

Brojni posjetitelji Pelješca, iz svih krajeva Hrvatske i regije, uživali su u vrhunskim i kvalitetnim vinima te u razgledavanju vinarija i tridesetak podruma širom poluotoka. Vina i poznatih specijaliteta, poput vinskoga gulaša, bilo je u izobilju pa je još jedna tradicionalna manifestacija Dani otvorenih vrata peljeških podruma potrajala dugo u noć.

U organizaciji Udruge Plavac mali – Pelješac, Peljeških vinskih puta, Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije i u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina Ston, Janjina, Trpanj i Orebić te pod pokroviteljstvom predsjednika Sabora Republike Hrvatske Bože Petrova, Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice županije, uspješno je završena 11. manifestacija Dani otvorenih vrata peljeških podruma. Ove godine potporu su joj pružili visoki dužnosnici Vlade i Sabora Republike Hrvatske, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede Federacije Bosne i Hercegovine i Dubrovačko-neretvanske županije.

pelejšac 17 2.JPGpelješac17 1.JPG

 

 

Kontakti

  • Nikolina Čović stručna suradnica Tel: +385 20 312 090 Email: ncovic@hgk.hr