Vrijeme održavanja: 05.02.2016. - 07.02.2016.

U sklopu sajma održana je radionica Vjenčanja u Istri

Objavljeno: 05. 02. 2016. , Ažurirano: 16. 09. 2016.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, tvrtke članice HGK predstavit će se na 18. Sajmu vjenčanja koji će se održavati u Zagrebu, od 5. do 7. veljače. HGK je omogućila nastup članicama pod povoljnijim uvjetima te je sufinancirala 50 % troškova izlagačkog prostora. Sajam vjenčanja jest manifestacija koja objedinjuje ponudu brojnih izlagača, modne revije i promocije.

 Na štandu HGK predstavit će se tvrtke koje se bave organizacijom vjenčanja, odnosno djelatnostima koje su dio organizacije. Predstavljaju se Arenaturist Ribarska koliba d. o. o., Pula, Art moment j. d. o. o. Barban, Diskos d. o. o. Pula (Angles Wedding) i Flash studio d. o. o. Pula. Također, predstavlja se Istarski festival vjenčanja SPOSAnews16 odnosno Tijara model&event management, Vjenčanice Biba, Florami studio, Foto Festival Wedding photography i Rei grupa (Le beauty mansion).

U sklopu nastupa na sajmu, 7. veljače održat će se radionica Vjenčanja u Istri na kojoj će istarski izlagači, predstavnici Županijske komore Pula i Turističke zajednice Istarske županije predstaviti specifičnosti Istre i motivirati sudionike radionice na to da baš u Istri organiziraju vjenčanje.

Nastup na sajmu jedna je od aktivnosti projekta promicanja Istre kao destinacije za vjenčanja koji je pokrenula Turistička zajednica Istarske županije uz potporu ŽK Pula i drugih institucija.