Vrijeme održavanja: 30.11.2021.

Objavljeno: 23. 11. 2021. , Ažurirano: 23. 11. 2021.

HGK za svoje članice iz Zagreba i Zagrebačke županije organizira online radionicu Priprema i prijava EU projekata, koja će se održati u utorak, 30. studenoga, u 9:30, putem platforme MS Teams.

Sprema se novo operativno razdoblje 2021. – 2027. u kojemu će Hrvatska imati na raspolaganju više od 24 milijarde eura bespovratnih sredstava te je važno što prije krenuti u pripremu projekata, odnosno razradu projektnih ideja kako bi se, po objavi poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, poduzeća odmah bila spremna i prijaviti.

Sudionici će na radionici saznati od kuda krenuti, kako se pripremiti, o čemu voditi računa da bi kasnija provedba projekta bila što uspješnija te kako realizirati projekt uz pomoć EU sredstava bez straha od administrativnih grešaka u fazi pripreme i prijave projekata te grešaka koje bi mogle rezultirati neprihvaćanjem za sufinanciranje već pripremljenih projekata ili financijskim korekcijama prihvaćenih projekata.

Predavači na radionici su stručnjaci iz Odjela za pripremu i provedbu EU projekata HGK. Centar za inovacije i EU projekte HGK, čiji je Odjel dio, u zadnjih je šest godina pripremio, prijavio i samostalno provodi više od 12 EU projekata, čime su njegovi djelatnici stekli vrijedna praktična iskustva koja vam ovom prilikom želimo prenijeti.

Radionica je namijenjena predstavnicima poduzeća koja planiraju unaprijediti svoje poslovanje te razvijati projektne ideje u područjima prihvatljivim za financiranje iz EU fondova, te poduzećima koja planiraju unaprijediti svoja znanja iz područja poslovnoga planiranja i projektnog menadžmenta.

Sudjelovanje za članice HGK je besplatno, a prijaviti se možete putem Digitalne komore ili prijavnim obrascem u nastavku. Prijaviti se možete najkasnije do ponedjeljka, 29. studenoga, do 10:00 sati.

Za dodatne informacije možete se obratiti u HGK – Komoru Zagreb Suzani Drapić (tel.:, 01/4606-720, e-adresa: sdrapic@hgk.hr).