Vrijeme održavanja: 21.09.2021. - 30.09.2021.

Objavljeno: 16. 09. 2021. , Ažurirano: 16. 09. 2021.

Pozivamo tvrtke iz područja turizma da se prijave na besplatne edukacije koje se organiziraju tijekom rujna u sklopu projekta Amazon of Europe Bike Trail. Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije je partner u projektu, a HGK – Županijska komora Osijek surađuje u dijelu informiranja gospodarskih subjekata iz područja turizma.

Projekt Amazon of Europe Bike Trail financira se iz transnacionalnog programa Dunav, a ukupna vrijednost projekta je 3.176.000 eura.

Nositelj projekta je Zavod Iskriva iz Slovenije, a partneri u projektu su, osim J.U. Županijske razvojne agencije OBŽ, još 13 ustanova i organizacija iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

Cilj projekta je doprinos gospodarskom razvoju Europske Amazone, koji se temelji na jedinstvenom UNESCO-vom rezervatu biosfere Mura – Drava – Dunav, na području kojeg će se, otvaranjem biciklističke staze Europska Amazona, ponuditi nova perspektiva za održivi razvoj riječnog krajolika ovog područja i to povezivanjem odgovornog turizma sa zaštitom prirode.

U okviru projekta provest će se edukacija Marketinške vještine komunikacija i društvene mreže, koja će se održati online, u utorak, 21. rujna, od 9:30 do 11:30. Predavači su djelatnici tvrtke Trail Angels iz Austrije.

Nadalje, krajem rujna će se održati još dvije edukacije: Odnosi s klijentima (u području turizma) i Tečaj engleskog jezika (u obzir dolaze svi stupnjevi engleskog jezika). Ove dvije edukacije će se održati uživo, u prostorijama edukativnih centara. O mjestu i vremenu održavanja svi prijavljeni će biti pravovremeno obaviješteni.

Prijave na edukacije pošaljite na e-adresu goran.radonic@obz.hr  i u prijavi navedite naziv edukacije koja vas zanima.