Objavljeno: 07. 06. 2021. , Ažurirano: 08. 06. 2021.


Hrvatska gospodarska komora organizira besplatnu, dvodnevnu online radionicu pod nazivom Akademija za industrijski razvoj (AIR) koja će se održati 14. i 15. lipnja 2021.

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, potaknuti stvaranje inovacija i internacionalizirati svoje poslovanje. 

Radionica će biti održana na platformi MS Teams. Prijaviti se možete do 13. lipnja u 16:00 sati putem prijavnog obrazca u tekstu niže, a više o programu i predavačima možete pronaći u rubrici Prateći dokumenti.

Izlaganja će održati certificirani predavači, educirani na treningu trenera u organizaciji Svjetske banke. U sklopu radionice poduzetnici će se imati prilike informirati o nizu aktualnih tema važnih za poslovanje u suvremenim uvjetima te za podizanje konkurentnosti, poput globalnih lanaca vrijednosti (GLV), digitalne transformacije, klaster inicijativa i inovacijskih klastera te mogućnosti njihova financiranja iz EU fondova, prava intelektualnog vlasništva, komercijalne arbitraže, internacionalizacije poslovanja i transfera tehnologije. 

Radionica se provodi u okviru Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, na kojem Hrvatska gospodarska komora sudjeluje kao partner, a čiji je nositelj Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. 

Pored upoznavanja s navedenim temama i novitetima u okviru njih, polaznici će imati priliku za postavljanje pitanja predavačima u okviru tema izlaganja, uključiti se u raspravu i komentirati strateški i zakonodavni okvir koji regulira određeno područje.

Više o Strateškom projektu za podršku inicijativa klastera konkurentnosti možete pronaći na POVEZNICI.

Program

Vrijeme Aktivnost
14.06.2021
10:00 - 16:00 Dan 1.
15.06.2021
10:00 - 16:30 Dan 2.
Izvor: Pixabay