Objavljeno: 07. 06. 2021. , Ažurirano: 07. 06. 2021.


AGROMED forum

Prvi AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum, u organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije, održat će se u Splitu 2. srpnja 2021. u Hotelu Cornaro

Forum ima za cilj artikulirati prijedloge javnih poljoprivrednih politika, s posebnim naglaskom na mediteransku poljoprivrednu politiku, odnosno na koncept samoodrživosti i samodostatnosti u proizvodnji hrane. Forum je mjesto promocije mediteranskih poljoprivrednih proizvoda, mediteranske kulture svakodnevnog življenja i mediteranske sastavnice hrvatskog kulturnog identiteta. 

Kroz uvodno predavanje na temu “Obilježja europske mediteranske poljoprivredne politike” te diskusiju organiziranu u četiri panela – „Mediteran – zajednički prostor življenja“, „Mediteranski identitet i poljoprivreda“, „Brendiranje hrvatskog Mediterana kroz gastronomiju i poljoprivredne proizvode“ i „Izazovi hrvatskog mediteranskog agrara“, razmotrit će se različiti aspekti potencijala razvoja mediteranske poljoprivrede. 

Pozivamo vas da se uključite i sudjelujete na 1. AGROMED-u, u čijoj realizaciji, uz organizatora i brojne partnere, sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora kao pokrovitelj. 

Organizator osigurava članicama HGK popust od 25% za kotizaciju

Detaljne informacije o programu foruma te prijavama dostupne su na web stranici foruma AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum (agromediterraneanforum.com).