Vrijeme održavanja: 21.09.2019.

Objavljeno: 11. 09. 2019. , Ažurirano: 11. 09. 2019.

Poljoprivredna televizija, s HGK kao partnerom, ove godine organizira četvrti AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma, koji će se održati u subotu, 21. rujna, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, od 7 do 15 sati.

Tradicionalno i ove godine početak jeseni i poljoprivrednih radova obilježit će se sajmom poljoprivrede i seoskog turizma, na kojemu će se građanima i brojim medijima imati priliku predstaviti poljoprivrednici iz cijele kontinentalne Hrvatske, ali i šire. Cilj je okupiti proizvođače koji, uz standardne, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, uz ugostiteljstvo, imaju razne zabavne sadržaje.

Uz izložbeni, sajam je i zabavnoga karaktera, a sve posjetitelje očekuje bogat popratni program te izlaganje najboljega mladog poljoprivrednika 2019. Zvonimira Kalića u HGK – ŽK Požega, na adresi Vukovarska 6, u 11 sati i 30 minuta. Također, ove godine u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, osigurana je mogućnost poslovnih razgovora među izlagačima u HGK.

Sudjelovanje u poslovnim razgovorima možete naznačiti u prijavi za sudjelovanje na sajmu.

Ako želite sudjelovati na sajmu, ljubazno molimo da potvrdite svoj dolazak na e-adresu marketing@poljoprivredna.tv ili na broj 099/399-2154.