Vrijeme održavanja: 11.11.2016. - 13.11.2016.

Županijska komora Koprivnica poziva poduzetnike na 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održavati od 11. do 13. studenoga u Križevcima. Tema sajma je Inovacije i nove tehnologije.

Obrtnički i gospodarski sajam tradicionalna je i najveća gospodarska manifestacija Koprivničko-križevačke županije. Organizatori sajma su Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Grad Križevci.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 četvornih metara zatvorenog prostora i 2.500 četvornih metara otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora prema sistemu 'ključ u ruke' i uobičajenim sajamskim standardima, poduzetnici mogu izabrati prostor prema vlastitoj želji. Vanjski izložbeni prostor, za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede, bit će besplatan.

Izlagače i posjetitelje očekuje bogat program tijekom trajanja sajma – okrugli stolovi o poduzetništvu, prezentacije i stručni skupovi te turističke i gastro-izložbe.

Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne.

 Sajam počinje u petak, 11. studenoga, svečanim otvaranjem u 11 sati.

Za dodatne informaciju o sajmu molimo zainteresirane poduzetnike da se obrate u ŽK Koprivnica ili organizatorima sajma.