Vrijeme održavanja: 07.12.2019.

Objavljeno: 09. 12. 2019. , Ažurirano: 09. 12. 2019.

U subotu, 7. prosinca na Trgu Ljudevita Gaja, u Krapini održan je 18. Medeni sejem. Događaj se već tradicionalno održava početkom prosinca u sklopu obilježavanja Dana Grada Krapine i blagdana Sv. Nikole, a zajednički su ga organizirale Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina, Turistička zajednica grada Krapine i Grad Krapina.

KRAPINA_Medeni sejem-2.jpg
Medeni sejem u Krapini; Izvor: HGK


Sajam je ove godine svojom veličinom i brojem izlagača bio najveći dosad, uz bogat popratni kulturno-umjetnički program, animacije za djecu i slične aktivnosti. Tridesetak izlagača nudilo je razne proizvode: med i proizvode od meda, razne rukotvorine i ukrase, suvenire, tradicijske i domaće proizvode te mnoge druge.

 KRAPINA_Medeni sejem-4.jpg

Medeni sejem u Krapini; Izvor: HGK

Budući da se sajam održava u vrijeme nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, brojnim je posjetiteljima bio idealno mjesto za kupnju prigodnih poklona i ukrasa.

KRAPINA_Medeni sejem-3.jpgMedeni sejem u Krapini; Izvor: HGK


Na sajmu su sudjelovale tvrtka Kogutex d.o.o. sa zagorskim mlincima te tvrtka Ethereal d.o.o. s visokokvalitetnim proizvodima za bebe. U sklopu sajma promovirani su Znakovi kvalitete Hrvatske gospodarske komore.