Vrijeme održavanja: 11.10.2021. - 13.10.2021.

Objavljeno: 13. 09. 2021. , Ažurirano: 21. 09. 2021.

U organizaciji Sektora za poljoprivredu i turizam HGK, 14. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane će se održati od 11. do 13. listopada, u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji

Ove će godine na Konferenciji poseban naglasak biti na novostima u propisima o sigurnosti hrane u razdoblju od naše zadnje Konferencije. Poseban će fokus biti na poslovanju prehrambene industrije tijekom pandemije, a govorit ćemo i o održivom poslovanju i zaštiti okoliša, etilen-oksidu, proizvodima baziranim isključivo na biljkama, novim pristupu sigurnosti hrane u SAD-u i EU to o drugim zanimljivim temama. Cjelovit program Konferencije možete pronaći u pratećim dokumentima.

Konferencija se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva. 

Epidemiološke mjere


Da bi se Konferencija mogla održati u zadovoljavajućem obliku kao i svih ovih godina, prema zadnjoj Odluci Stožera civilne zaštite RH i preporukama HZJZ-a, na Konferenciji mogu sudjelovati samo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.

Za sve koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu prije početka Konferencije biti će organizirano  testiranje brzim antigenskim testom na licu mjesta po izuzetno povoljnim cijenama. Osobama koje budu imale negativan nalaz brzog antigenskog testa odmah će se izdavati COVID potvrde i moći će sudjelovati na Konferenciji. Svi sudionici koji prilikom prijave naznače da nemaju COVID potvrdu bit će detaljno obaviješteni o vremenu i načinu provođenja testiranja.

Nužne epidemiološke mjere iz navedene Odluke Stožera civilne zaštite RH određene su u trajanju do 15. rujna 2021. Ako dođe do njihove izmjene, Konferencija će se održati u skladu s novim mjerama ili u najgorem slučaju otkazati. U navedenim slučajevima svi prijavljeni sudionici će na vrijeme biti obaviješteni.

Prijava sudjelovanja na Konferenciji


Sudionici/e se za sudjelovanje na Konferenciji prijavljuju obrascem u nastavku teksta.

Vaša prijava postaje valjana:

  1. po uplati iznosa sa predračuna,
  2. ako su sudionici Konferencije valjano registrirani na platformi digitalnakomora.hr.

NAPOMENA: Sudionici Konferencije ne moraju se sami registrirati na platformi digitalnakomora.hr. Ako već niste valjano registrirani na platformi digitalnakomora.hr, djelatnici HGK će temeljem podataka iz prijavnog obrasca izvršiti vašu registraciju. Međutim, da bi postupak registracije bio završen i time vaša prijava na Konferenciju valjana, svaki sudionik treba kliknuti na verifikacijski link koji će dobiti na e-mail adresu sudionika koja je navedena na prijavnom obrascu. Verifikacijski link će te dobiti sa e-mail adrese noreplay@hgk.hr. Ako ga ne ovjerite u roku 48 sati, djelatnici HGK će vas nazvati na telefonski broj sa prijavnog obrasca. 

Po završetku vaše prijave, HGK će vam poslati PREDRAČUN na e-adresu koju ste naveli o prijavnom obrascu u polje E-mail tvrtke/obrta/institucije:* 

Potvrdu o uplati kotizacije (skeniranu kopiju virmana ili potvrdu o uplati Internetom) dostavite Sektoru za poljoprivredu i turizam HGK na E-mail: poljoprivreda@hgk.hr

Cijena pune kotizacije jest 790,00 kuna po sudioniku, a informacije o ostvarivanju popusta na cijenu kotizacije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici. 

Kao i dosadašnjih godina, Konferencija će se održati u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Upute za rezervaciju smještaja nalaze se u pratećim dokumentima. 

Ako ste zainteresirani za promociju svoje tvrtke tijekom Konferencije, u pratećim se dokumentima nalaze opisane mogućnosti.

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti te se veselimo vašem dolasku!