ŽK Split u posjetu tvrtki Apfel d.o.o.


Objavljeno: 01. 02. 2019. , Ažurirano: 04. 02. 2019.


Predstavnici HGK – ŽK Split 31. siječnja posjetili su u Makarskoj tvrtku Apfel d.o.o., na poziv člana uprave Matka Pašalića.

Tvrtka Apfel d.o.o. osnovana je 1996. godine s idejom da olakša i ubrza nabavu hrane i pića hotelima, restoranima i kafićima te je vrlo brzo proširila ponudu na uvoz i prodaju ugostiteljske opreme i sitnog inventara.

Matko Pašalić pokazao je impresivni izložbeno-prodajni centar u Makarskoj koji obuhvaća 3000 četvornih metara te naglasio da je, u skladu sa zahtjevima tržišta, početkom 2017. godine otvoren prodajno-izložbeno salon ugostiteljske opreme i u Splitu.

Ističe da više od 20 godina uspješno prate zahtjeve svojih klijenata u svim segmentima poslovanja te zauzimaju vodeću poziciju u distribuciji hrane i pića na Makarskoj rivijeri, dok se opremanjem ugostiteljskih objekata bave na području cijele RH.

Tvrtka zapošljava 100 djelatnika u čije se poboljšanje vještina i znanja neprekidno ulaže kako bi se što uspješnije prilagodili tržišnim potrebama i trendovima, a u vrijeme turističke sezone broj zaposlenih povećava se i do 180.

Matko Pašalić HGK vidi kao poslovnog partnera koji mu putem svojih kanala i poveznica s ostalim resornim institucijama treba omogućiti brže i lakše poslovanje putem razvijenih mreža potrebnih kontakata i informacija.

Uvidjevši mogućnosti koje mu daje nova usluga HGK – Digitalna komora, gospodarska mreža, pozdravlja sve novitete, aktivnosti, radionice, edukacije i sl. koje Komora osigurava svojim članicama radi boljeg etabliranja i opstanka na zahtjevnom tržištu.

Kao član Vijeća Udruženja trgovine HGK, Pašalić smatra da će se suradnjom svakako ostvariti pozitivni rezultati u poslovanju subjekata trgovinske djelatnosti.