Objavljeno: 09. 04. 2019. , Ažurirano: 22. 05. 2019.


U Opatiji će se od 27. do 29. svibnja održavati XIII. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane RH

U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK, u Opatiji će se od 27. do 29. svibnja održavati XIII. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane RH.

Kao i svih ovih godina, želja nam je da ovaj skup ide ukorak s vremenom te svojim temama, predavačima i načinom rada što više odgovara aktualnim potrebama hrvatske prehrambene industrije.

Ove godine na Konferenciji poseban će naglasak biti na reorganizaciji sustava sigurnosti hrane u RH. Pod posebnim naglaskom bit će i prevare povezane s hranom, a govorit ćemo i o navođenju zemlje podrijetla, kako se nositi s tzv. lažnim novostima (fake news), pesticidima u hrani, produženju rokova valjanosti hrane, opasnostima od afričke svinjske kuge i o nizu drugih aktualnih problema.

Program Konferencije možete pronaći u pratećim dokumentima.

Ako ste zainteresirani za promociju svoje tvrtke tijekom Konferencije, u pratećim se dokumentima nalaze opisane mogućnosti.

Kao i dosadašnjih godina, Konferencija će se održati u hotelu Grand Hotel 4 opatijska cvijeta. Upute za rezervaciju smještaja nalaze se u pratećim dokumentima.

Cijena pune kotizacije jest 790,00 kuna po sudioniku, a informacije o ostvarivanju popusta na cijenu kotizacije možete pronaći u pratećim dokumentima.

Nakon što popunite online prijavnicu, molimo da uplatite odgovarajuću kotizaciju jer bez uplate prijava nije valjana.

Informacije za uplatu kotizacije:

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb

OIB:85167032587

Opis plaćanja: KONFERENCIJA SIGURNOST HRANE

IBAN: HR1423400091100241295

Model: HR00

Poziv na broj: 2493730-19-201913

 

Uz već tradicionalne pokrovitelje Konferencije, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo zdravstva, posebno smo ponosni na naše sponzore kojima zahvaljujemo na podršci: Veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj te tvrtkama Agroproteinka d.d., Vindija d.d. i Calvatis d.o.o.  

 

Nadamo se da će te nam se i ove godine pridružiti te se veselimo vašemu dolasku!