Izvor: web free picture

OBAVIJEST PRIJEVOZNICIMA

Obaviještavamo prijevoznike da se postupak usklađivanja voznih redova 2017./2018. odgađa do 1. lipnja 2018., na prijedlog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Odgoda postupka usklađivanja voznih redova Ministarstva mora, prometa i infrastrukture 2018. (rar format, dva dokumenta)

Odgoda postupka usklađivanja voznih redova Ministarstva mora, prometa i infrastrukture 2017/2018.

Program za otvaranje dokumenata koji su rar ili zip format možete skinuti na slijedećem linku: http://www.7-zip.org/download.html

 

 

Vozni redovi u cestovnom linijskom prijevozu putnika na području Primorsko-goranske županije pristigli na otvaranje, otvoreni su 11. prosinca 2015., u skladu s novim Prvilnikom o dozvolama za obavljanje linijskog prijevoza putnika (NN 114/15) te Poslovnikom o usklađivanju voznih redova. Svojim su ih potpisom ovjerili članovi Radnog odbora.

Stručna služba HGK – ŽK Rijeka uvrstila je sve vozne redove koji su predloženi za usklađivanje u knjigu voznih redova, potom objavljenu na webu HGK, odnosno dostavljenu prijevoznicima u tiskanom obliku, na njihov zahtjev.

Prijevoznici su prigovore na predložene vozne redove dostavili u propisanim rokovima. 

Prigovore prijevoznika u vezi redovnog usklađivanja voznih redova Povjerenstvo je rješavalo na sjednicama 8. ožujka, 15. ožujka i 17. ožujka 2016. godine.

Povjerenstvo je donijelo Odluku o statusu usklađivanja voznih redova. Status je iskazan u Izvješću Povjerenstva o provedenom postupku usklađivanja voznih redova za 2016. godinu.

Prigovori prijevoznika na Izvješće o provedenom postupku usklađivanja voznih redova za 2016. godinu Povjerenstvo je razmatralo na sjednici 5. svibnja nakon koje je sastavljena Odluka Povjerenstva i konačno Izvješće o provedenom postupku usklađivanja voznih redova za 2016. godinu.