ŽK Virovitica: Radionica Internacionalizacija poslovanja malog i srednjeg poduzetništva

HGK
Vrijeme održavanja: 04.05.2017.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji sa ŽK Virovitica, organizira pripremnu radionicu za Javni poziv Internacionalizacija poslovanja MSP-ova, namijenjenu mikro, malim i srednjim poduzetnicima, u četvrtak, 4. svibnja, u 12 sati, u ŽK Virovitica na adresi Trg kralja Tomislava 6.

Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava provodi se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., Prioritet 3 Poslovna konkurentnost; Investicijski prioritet 3d - Potpora stvaranju kapaciteta MSP-ova za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima; Specifični cilj 3d1 Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima.

Cilj je ovog Poziva povećati sposobnost hrvatskoga gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okružju.

Prijave na radionicu šalju se na davor.nikolic@mingo.hr s naznakom u predmetu poruke za koji se grad prijavljujete. Detaljnije informacije o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga možete pronaći OVDJE.

Kontakti

  • Andrea Henrieta Poslek Viši stručni suradnik Tel: +385 33 618 045 Email: aposlek@hgk.hr