U ŽK Varaždin predstavljen Sajam franšiza FEC

HGK
Perica Šolić
Vrijeme održavanja: 05.05.2017.   /   Rok prijave: 04.05.2017.
U ŽK Varaždin je u petak, 5. svibnja, predstavljen treći Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, koji će se ove godine održati 7. i 8. lipnja u Opatiji, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Ulaganje u franšizu relativno je siguran plasman kredita s izglednim povratom u planiranom razdoblju te je bankama i konzultantima interesantno predstaviti se na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, a prilika je to i za poslovne razgovore.

U ŽK Varaždin se, uz sajam FEC o kojem je detaljno govorio Perica Šolić iz ŽK Rijeka, predstavio i Mario Martinek iz tvrtke Bijeli svijet d. o. o., nositelja franšize samposlužnih praonica Laundry Lounge. Ulaganje u praonicu predstavio je kao jednostavno i profitabilno zbog niske početne investicije, minimuma radne snage i fiksnih troškova, naplate usluge u gotovini, visokog povrata u odnosu na investiciju i rada s gotovinom bez odgode plaćanja i nenaplaćenih potraživanja.

Više o sajmu FEC i franšizi Laundry Lounge možete pronaći u priloženim dokumentima.

 

Kontakti

  • Marina Kezić Mekota stručni suradnik Tel: +385 42 405 412 Email: mkezic@hgk.hr