ŽK Split: Javni poziv na sudjelovanje u projektima WebStart i PlanStart

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu, već drugu godinu zajedno pokreću projekte WebStart i PlanStart.

Projekt WebStart podrazumijeva studentsku izradu internetskih stranica, a projekt PlanStart studentsku izradu poslovnog plana za mikrogospodarstvenike.

Internetska stranica i poslovni plan osnovni su alati za napredovanje u poslovnom svijetu. Ovim projektima Županijska komora Split pomaže malim poduzetnicima da naprave prvi korak u svijet interneta, odnosno da svoje poslovne kapacitete uobliče u svoj plan poslovanja.

Ako ste tvrtka i imate od jednog do triju zaposlenih sa sjedištem u Splitsko-dalmatinskoj županiji, prijavom na ove projekte HGK - ŽK Split i Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu, možete dobiti besplatno svoju internetsku stranicu i / ili poslovni plan.

Prijave su ograničene. U projektu WebStart može sudjelovati do deset tvrtki, a u projektu PlanStart do 15 tvrtki.

Prijave za projekte WebStart i PlanStart primaju se od 7. do 20. ožujka odnosno do popunjenosti kapaciteta.

Prijave za projekt WebStart su ZATVORENE zbog popunjenosti kapaciteta, a prijave za projekt PlanStart primaju se do 20. ožujka.

Za prijavu je potrebno popuniti prijavnicu u privitku (lijevo), a s obzirom na ograničenost prijave, uzet će se u obzir samo prvih deset prijava za WebStart, odnosno 15 za PlanStart koje će sadržavati detaljno popunjene prijavnice i pokazati da poštuju propisane uvjete.

Više o samom projektu i uvjetima prijave potražite u Javnom pozivu u privitku lijevo.

Kontakt-osoba u Županijskoj komori Split je Nataša Bušić; nbusic@hgk.hr; 021/321118.

 

 

 

Kontakti

  • Nataša Bušić, dipl. oec. viša stručna savjetnica Tel: +385 21 321 118 Email: nbusic@hgk.hr