ŽK Split: Edukativna besplatna radionica Inventor Test Drive

Vrijeme održavanja: 24.05.2017. - 25.05.2017.

Edukativna radionica Inventor Test Drive, u organizaciji tvrtke Prior inženjering d. o. o. iz Zagreba i Županijske komore Split, održat će se 24. i 25. svibnja, od 10 do 15 sati, u maloj dvorani ŽK Split.

Radionica je ponajprije namjenjena inženjerima strojarstva, ali i ostalima zainteresiranima za prednosti parametarskog 3D-modeliranja sa suvremenim softverskim alatom.

Autodesk Inventor sveobuhvatno je rješenje za izradu cjelovitoga digitalnog prototipa u strojarstvu i omogućuje 3D-modeliranje strojarske opreme te izradu vrhunske tehničke dokumentacije, ali i alat za izradu mehaničke simulacije naprezanja, modeliranje složenih ploha, projektiranje alata za brizganje plastike, projektiranje električnih instalacija i cjevovoda, izradu animacije pokretanja i kvalitetnih foto-realističnih vizualizacija.

Polaznici će, uz vodstvo iskusnog Autodesk instruktora i višegodišnjega korisnika Inventora, putem praktičnoga rada upoznati osnove korištenja 3D parametarskog modeliranja od idejnog rješenja, preko FEM-analiza, izrade tehničke dokumentacije, sve do vizualizacije. Također, moći će sami isprobati rad u tom alatu.

Budući da se radionica temelji na praktičnom radu u manjim skupinama, broj polaznika je ograničen. Možete izabrati između dva ponuđena termina, a za sudjelovanje je obvezna prijava putem sljedećih poveznica:

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Zainteresirani više informacija o radionici mogu potražiti na poveznici ovdje .

Kontakt-osoba u ŽK Split jest Ana Marija Puzić iz Odsjeka za industriju i IT i Odsjeka za energetiku i zaštitu okoliša (tel.: 021 / 321-139).