ŽK Šibenik poziva na seminar NATO i gospodarstvo – prilika za domaće gospodarstvo

Pixabay
Vrijeme održavanja: 20.10.2017.   /   Rok prijave: 19.10.2017.
Seminar NATO i gospodarstvo – prilika za domaće gospodarstvo održat će se u petak, 20. listopada, u 11 sati u ŽK Šibenik.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Uredom vijeća za nacionalnu sigurnost provodi po Hrvatskoj seriju seminara o informiranju gospodarstvenika o mogućnostima sudjelovanja u NATO-ovim natječajima.

Cilj je seminara upoznati gospodarstvenike s otvorenim NATO-ovim natječajima te kako pribaviti dokumente potrebne za prijavu na natječaj.

Projektom Hrvatsko gospodarstvo i NATO nastoji se educirati hrvatske gospodarstvenike o otvorenim NATO-ovim natječajima. NATO-natječaji su postupci javne nabave roba i usluga čiji su nositelji različita tijela NATO-a, NATO-ove agencije te države članice NATO-a kao zemlje domaćini. NATO raspisuje natječaje prema vrsti roba i usluga te prema stupnju tajnosti.

Republika Hrvatska kao članica stekla je mogućnost da se tvrtke javljaju na NATO-natječaje, financirane iz NATO-ova zajedničkog proračuna.

U pratećim dokumentima nalazi se dnevni red seminara, a zainteresirani se mogu prijaviti do 19. listopada popunjavanjem prijavnog obrasca.

Kontakti

  • Magda Lakoš-Mioč Direktorica Tel: +385 22 311604 Email: mlakos@hgk.hr