ŽK Bjelovar: Radionica za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje proizvode, prerađuju ili distribuiraju mliječne i mesne proizvode
ŽK Bjelovar: Radionica za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje proizvode, prerađuju ili distribuiraju mliječne i mesne proizvode
Objavljeno: 14. 11. 2016. , Ažurirano: 14. 11. 2016.
Besplatna dvodnevna HACCP radionica održat će se u utorak i srijedu, 28. i 29. studenoga, od 10 do 16 sati u Županijskoj komori Bjelovar, P. Preradovića 4/I.
HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je tvrtkama koje proizvode, prerađuju ili distribuiraju hranu životinjskoga podrijetla, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji bilo kako sudjeluju u provedbi zakonskog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.
Predavači će sudionicima predstaviti zakonodavne uvjete u području sigurnosti hrane i objasniti obveze subjekata u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla. U praktičnom će se dijelu sudionici moći upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima i s praktičnim primjerima iz prakse, radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane, temeljenih na HACCP načelima.
Za prisustvovanje radionici oba dana dijeliti će se potvrde o sudjelovanju.
Voditelj HACCP radionice je Nevenka Gašparac, doktorica veterinarske medicine, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore. Radionicu, u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom, organizira ŽK Bjelovar, u suradnji s Odjelom za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore.
Prijavnica za radionicu nalazi se u pratećim dokumentima (na ovoj stranici u lijevom stupcu).
Za više informacija kontakt-osoba u ŽK Bjelovar je Igor Brajdić (tel.: 043/274-066 ibrajdic@hgk.hr).