Zagrebačka radionica o javnoj nabavi: Dokumentacija o nabavi, otvoreni postupak i postupanje od zaprimanja ponuda do izvršenja ugovora

Pixabay
Vrijeme održavanja: 07.06.2017.   /   Rok prijave: 02.06.2017.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira jednodnevnu radionicu Dokumentacija o nabavi, otvoreni postupak javne nabave i postupanje od zaprimanja ponuda do izvršenja ugovora koja će se održati u srijedu, 7. lipnja, u 10 sati (registracija sudionika od 9.30) u Središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb (Vijećnica, I. kat).

Radionicu je odobrilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a namijenjena je sudionicima u postupku javne nabave (ponuditeljima i naručiteljima) te je dio programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave.

Trajanje radionice je osam nastavnih sati (od 10 do 17 sati) i polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) potrebne za obnovu certifikata u području javne nabave. Ministarstvo izdaje i dostavlja potvrdu o sudjelovanju svakom sudioniku radionice.

Voditelji radionice u Zagrebu bit će stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Marica Japundžić i Zoran Vuić.

Naknada za sudjelovanje iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, prema članku 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore imaju popust na iznos naknade te ona za njih iznosi 650 kuna, a za svakoga sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

Prijave na radionicu moguće su do petka, 2. lipnja, uz potvrdu o plaćenoj kotizaciji.

Poziv na radionicu s uputama za plaćanje te program radionice možete pronaći lijevo u pratećim dokumentima.

Kontakt-osoba: Karla Milinović, tel.: 01/456-1509, e-mail: kmilinović@hgk.hr

Poziv na radionicu, njen program i prijavnicu možete učitati u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

 

PRIJAVE SU OTVORENE

Kontakti

  • Karla Milinović viši stručni suradnik Tel: +385 1 456 1509 Email: kmilinovic@hgk.hr