U ŽK Vukovar održan sastanak predstavnika tvrtki Vukovarsko-srijemske županije sa kineskim ambasadorom

HGK
Ivan Marijanović direktor ŽK Vukovar i Veleposlanik NR Kine sa suradnicima
Vrijeme održavanja: 05.07.2017.   /   Rok prijave: 04.06.2017.

Tijekom svog boravka u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji od 3. do 5. srpnja, kineski ambasador u RH, Hu Zhaoming posjetio je tvrtku Borovo d. d., te farmu muznih krava u Negoslavcima.

Vukovar_kineski_veleposlanik_farma.jpg

Josip Šumanovac, HPA, Čedo Veselinović, vlasnik farme, Ivan Marijanović direktor ŽK Vukovar i veleposlanik NR Kine sa suradnicima; Izvor: HGK

Nakon ovih posjeta veleposlanik se sastao s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Vukovar i predstavnicima tvrtki Vukovarsko-srijemske županije s kojima je razgovarao o mogućnostima suradnje s Narodnom Republikom Kinom. Sastanak je održan 5. srpnja u ŽK Vukovar, a sastanku je nazočilo devet predstavnika tvrtki iz Vukovarsko-srijemske županije.

Vukovar-kineski-veleposlanik-ŽK.jpg

Ivan Marijanović direktor ŽK Vukovar, Veleposlanik NR Kine sa suradnicima i gospodarstvenici iz Vukovarsko-srijemske županije; Izvor: HGK

U sklopu svog posjeta, ambasador se sastao i sa županom Vukovarsko-srijemske županije Božom Galićem i gradonačelnikom Vukovara Ivanom Penavom te je posjetio Muzej vučedolske kulture.

Kontakti

Organizatori

HGK - ŽK Vukovar Tel.: 032/441155 Fax: 032/441463 E-mail: hgkvu@hgk.hr