Pozivamo spa/lječilišta na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.

U okviru akcije „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ i ove godine provest će se ocjenjivanje lječilišta i specijalnih bolnica te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Priznanja i nagrade za najbolja lječilišta bit će svečano uručena krajem listopada na Danima hrvatskog turizma. Nositelj ocjenjivanja lječilišta je Zajednica zdravstvenog turizma pri HGK.

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva faza uključuje prikupljanje i obradu kvalitativnih, fizičkih i financijskih pokazatelja kroz model benchmarkinga u provođenju Fakulteta za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu Opatija (FMTU). Više o ovom sustavu molimo pročitajte na stranici: BENCHMARKING LJEČILIŠTA.

U drugoj fazi ocjenjivanja Povjerenstvo za ocjenjivanje lječilišta terenski će obići i ocijeniti najbolje rangirane sudionike natjecanja temeljem Benchmarkinga. Konačan redoslijed najboljih hrvatskih lječilišta dobit će se zbrojem fizičkih i financijskih pokazatelja (40% ukupne ocjene) i ocjene Povjerenstva (60% ukupne ocjene).

PRIJAVE SU ZATVORENE

 

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Marija Tapšanji Tel: +385 31 223 841 Email: zdravstveni@hgk.hr