ŽK Split: HACCP radionica za subjekte u poslovanju s hranom Upravljanje znanjem i organizacijska kompetentnost ŽK Bjelovar: Održana radionica za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje ne proizvode hranu životinjskoga podrijetla, pekare i trgovine Sjednica Udruženja za ispitivanja i certificiranja (UIC)

ŽK Split: HACCP radionica za subjekte u poslovanju s hranom

Upravljanje znanjem i organizacijska kompetentnost

ŽK Bjelovar: Održana radionica za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje ne proizvode hranu životinjsk...

Sjednica Udruženja za ispitivanja i certificiranja (UIC)

Najčešća pitanja

Kako steći pravo uporabe znakova HGK "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko"?

Pravo uporabe znaka “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko” dodjeljuje se proizvodima i uslugama koji/e posjeduju natprosječnu kvalitetu, najmanje kao proizvodi ili usluge na razini “Hrvatske kvalitete”, a proizvedeni na području Republike Hrvatske ili su nastali/e kao rezultat hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Ukoliko Vaš proizvod ili usluga odgovaraju navedenom opisu potrebno je pokrenuti postupak za dodjelu prava uporabe znaka, kojeg možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://znakovi.hgk.hr/kako-steci-pravo-uporabe-znaka.

 

Projekti i akcije

I poznati pružili potporu akciji 'Kupujmo hrvatsko'

Katalog Udruženja za ispitivanja i certificiranja

Program pomoći subjektima u poslovanju s hranom – sigurnost hrane

Tribina ISO FORUM CROATICUM

Proizvodi hrvatske kvalitete i izvornosti