Seminar Aktualnosti za JLIP(R)S-e, proračunske i izvanproračunske korisnike

Vrijeme održavanja: 28.06.2017.

U srijedu, 28. lipnja, u 9 sati i 30 minuta, u Županijskoj komori Split, TEB poslovno savjetovanje održat će seminar Aktualnosti za jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave JLIP(R)S-e te za proračunske i izvanproračunske korisnike. Predavačice su TEB-ove savjetnice, Nikolina Bičanić i Ljubica Đukanović.

Na seminaru će bit riječi o Računovodstvenim aktualnostima poput polugodišnjeg izvještavanja, primjera knjiženja, pravilne likvidature (kontrole) knjigovodstvenih isprava prije unosa u poslovne knjige te o podsjetniku za proračunsko planiranje.

Govorit će se i o naknadama plaće za vrijeme bolovanja, pravima na naknadu plaće, visini naknade i dokumentaciji.

Razgovarat će se i o pravima i obvezama za vrijeme stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa te o pravima i obvezama polaznika, poslodavca te Zavoda za zapošljavanje.

Naknada za pretplatnike TEB-ova časopisa Financije pravo i porezi iznosi 400 kuna (s PDV-om) po sudioniku, za nepretplatnike TEB-ova časopisa Financije, pravo i porezi naknada iznosi 600 kuna (s PDV-om) za prvog polaznika, drugi i svaki sljedeći sudionik iz istog društva plaća naknadu u iznosu od 400 kuna (s PDV-om).

Više informacija i prijavu možete pronaći na poveznici:

http://www.teb.hr/seminari-i-treninzi/aktualnosti-za-jlip(r)s-e,-proracunske-i-izvanproracunske-korisnike.aspx