Sastanak Strukovne grupacije autoškola ŽK Osijek

HGK ŽK Osijek
Vrijeme održavanja: 11.01.2017.   /   Rok prijave: 10.01.2017.

Strukovna grupacija autoškola ŽK Osijek poziva svoje članove na sastanak koji će se održati u srijedu, 11. siječnja, u 10 sati u Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13.

Na inicijativu Strukovne grupacije i Odsjeka za promet i veze ŽK Osijek, 22. prosinca održan je sastanak u Sektoru za promet i veze pri HGK u Zagrebu, a cilj je bio predstaviti problematiku djelatnosti autoškola i potaknuti osnivanje Udruženja autoškola pri HGK. Tom prilikom su predstavnici autoškola predstavili probleme s kojima se susreću u svom poslovanju te su ujedno informirali o aktivnostima Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog autokluba koje su u tijeku, a odnose se na izmjenu propisa kojima bi se, bez usuglašavanja struke, dodatno otežalo obavljanje djelatnosti autoškola.

Ministarstvo unutarnjih poslova je 22. prosinca 2016. otvorilo javno savjetovanje povodom izrade Nacrta prijedloga Iskaza o procjeni učinaka Nacrta prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, koje će biti otvoreno do 22. siječnja, a Nacrt se nalazi na internetskoj poveznici E-savjetovanja.

Na sastanku u Osijeku predstavnici autoškola iznijet će svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe, a zajedničke zaključke i komentare stavit će na stranicu E-savjetovanje.

Molimo da dolazak na sastanak potvrdite najkasnije do 10. siječnja na e-poštu vbestvina@hgk.hr ili na telefon 223-840. Kontakt-osoba u ŽK Osijek je Vedran Bestvina.

Kontakti

  • Vedran Bestvina Viši stručni suradnik Tel: +385 31 223 840 Email: vbestvina@hgk.hr