10. Sajam poslova održan u Križevcima

Vrijeme održavanja: 27.10.2017.

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci 27. listopada održan je 10. Sajam poslova Koprivničko-križevačke županije. Sajam je održan u organizaciji Područnog ureda Križevci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom, pod pokroviteljstvom grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije.

Sajam poslova omogućio je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda srednjih i strukovnih škola izravnu komunikaciju s potencijalnim poslodavcima i obrazovnim institucijama na području Koprivničko-križevačke županije.

Svečano otvorenje 10. Sajma poslova započelo je u 10 sati, a prisutnima su se prigodnim riječima obratili Vesna Kuterovac, v. d. predstojnice Područnog ureda Križevci, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn te župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je ujedno otvorio ovogodišnji Sajam.

Nakon svečanog otvorenja održana je radionica o samozapošljavanju Od ideje do realizacije namijenjena nezaposlenim osobama koje žele pokrenuti vlastiti posao te okrugli stol Učenjem do znanja, znanjem do posla radi skretanja pozornosti na mogućnosti obrazovanja i osposobljavanja nezaposlenih osoba.

Osim sudjelovanja u organizaciji sajma, ŽK Koprivnica je kao jedan od 50 izlagača na vlastitom izložbenom prostoru predstavila svoje aktivnosti i projekt Što ću biti kad odrastem?

Kontakti

  • Renata Lohajner Viši stručni suradnik Tel: +385 48 674 565 Email: rlohajner@hgk.hr