Radionica o upravljanju rizicima pomoću osiguranja održana u ŽK Osijek

HGK ŽK Osijek
Vrijeme održavanja: 12.06.2017.   /   Rok prijave: 12.06.2017.

Kako upravljati rizicima i poslovanjem pomoću osiguranja poduzetnici, moglo se saznati na istoimenoj radionici 12. lipnja u Županijskoj komori Osijek, održanoj u suradnji s Generali osiguranjem d. d.

Velik dio mikro, malih i srednjih poduzetnika nema dovoljno informacija o svim mogućnostima koje im se nude u zaštiti njihova poslovanja. Bitna je svijest o financijskim rizicima kojima je poslovanje svake tvrtke izloženo te o razmjerima moguće štete koja može ugroziti poslovanje i opstojnost tvrtke.

Predstavnici Generali osiguranja upoznali su zainteresirane poduzetnike s mogućnošću prilagodbe osiguranja različitim vrstama djelatnosti kao i veličini tvrtke kako bi potencijalnim korisnicima bili što prihvatljiviji. Naglašeno je da premiju osiguranja ne treba gledati isključivo kao trošak, već kao moguću buduću korist uslijed mogućnosti nastanka štete.

Poduzetnicima su predstavljeni paketi osiguranja za malo i srednje poduzetništvo i skrenuta im je pozornost na mogućnosti koje pruža plaćanje već i minimalnih premija osiguranja.

Nakon prezentacije paketa osiguranja, poduzetnici su postavljali pitanja u vezi s osiguranjem njihova konkretnog poslovanja.

Kontakti

  • Bernarda Hunjadi Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 830 Email: bhunjadi@hgk.hr
  • Ines Balog Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 819 Email: ibalog@hgk.hr