Radionica o cikloturizmu

pixabay
Vrijeme održavanja: 02.03.2018.   /   Rok prijave: 01.03.2018.

Radionica o cikloturizmu druga je u ciklusu radionica o razvoju specifičnih oblika turizma koje se održavaju u Županijskoj komori Osijek. Potencijali razvoja cikloturizma na području Osječko-baranjske županije tema je radionice koja će se održati u petak, 2. ožujka, u 12 sati u ŽK Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Radionica je namijenjena turističkim djelatnicima u javnom sektoru, turističkim agencijama, pružateljima usluga smještaja, ugostiteljima, sportskim udrugama i svima koji žele obogatiti svoju turističku ponudu.

Osječko-baranjska županija donijela je krajem 2017. godine Operativni plan razvoja cikloturizma koji stavlja fokus na uređenje glavnih cikloturističkih ruta i njihovo opremanje potrebnim sadržajima. O detaljima samog Planu govorit će Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu u Osječko-baranjskoj županiji. Također, bit će predstavljen rad Koordinacijskog tijela za razvoj cikloturizma koje je osnovalo Ministarstvo turizma te novi Seminar za polaganje stručnog ispita za biciklističke turističke vodiče Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Na radionici će sudionici biti upoznati sa svim cikloturističkim događanjima, a cilj je objedinjavanje svih zbivanja na jednome mjestu, odnosno izrada kalendara događanja.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijave koja se nalazi u nastavku ovog teksta. Rok prijave je 1. ožujka.

Kontakti

  • Marija Tapšanji Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 841 Email: mtapsanji@hgk.hr