Pozivamo DMK-agencije na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.

U okviru akcije Turistički  cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku i ove godine provest ćemo ocjenjivanje destinacijskih menadžment-kompanija (DMK) – putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja na Danima hrvatskog turizma krajem listopada. Ove godine ćemo prvi put agencije ocjenjivati u tri kategorije: MALA (do 10 zaposlenih), SREDNJA (11 – 39 zaposlenih) i VELIKA (iznad 40 zaposlenih).

Nositelj ocjenjivanja DMK-agencija je Udruženje putničkih agencija pri HGK u partnerstvu s Udrugom hrvatskih putničkih agencija. 

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva je prikupljanje i obrada kvalitativnih, fizičkih i financijskih pokazatelja putem Upitnika koji ispunjavaju sve zainteresirane putničke agencije. U drugoj će fazi Povjerenstvo za ocjenjivanje putničkih agencija obići i ocijeniti u prvoj fazi najbolje rangirane putničke agencije. Konačan redoslijed najboljih po kategorijama dobit će se zbrojem rezultata obje faze ocjenjivanja. DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u drugoj fazi i po kvalitativnoj ocjeni povjerenstva a među prvoplasiranim agencijama u kategorijama male, srednje i velike agencije.

 

PRIJAVE SU ZATVORENE

 

 

Contacts