Predstavljanje na sajmu Ferienmesse 2018

ŽK Otočac
Ferienmesse Wien 2018
Vrijeme održavanja: 11.01.2018. - 14.01.2018.
HGK Županijska komora Otočac od 11. do 14. siječnja organizira predstavljanje turističke ponude Ličko-senjske županije u Beču, na turističkom sajmu za poslovnu i široku publiku Ferienmesse Wien.

Na suizlagačkom štandu Županijske komore Otočac, u okviru nacionalne prezentacije Hrvatske turističke zajednice, uz promotivne materijale sustava turističkih zajednica i zaštićenih parkova prirode u Ličko-senjskoj županiji, poseban naglasak je na top-destinaciji Ličko-senjske županije, a to je Nacionalni park Plitvička jezera. S njima su vrlo uspješno promidžbeno povezana i ostala turistička odredišta ove županije te ponuda gospodarskih turističkih subjekata koji će se pojedinačno predstavili na ovom sajmu – Prudentia d. o. o. – hotel Liberty i obiteljski hotel Pansion Comfort Bok iz Novalje, agencija Velebit aktivnosti j. d. o. o. iz Otočca, agencija Natura Turist d. o. o. i Etno Garden Exclusive iz Plitvičkih jezera te Zelengaj d. o. o. – agencija Hanatours iz Gospića.

Budući da je Austrija tradicionalno jedno od najjačih emitivnih tržišta za Ličko-senjsku županiju, naša je prisutnost na ovom sajmu vrlo važna, ali su važne i sve ostale aktivnosti koje se provode radi zadržavanja austrijskih turista koji redovito posjećuju naše destinacije tijekom cijele godine te zbog privlačenja novih.

Kontakti

  • Irena Banić Viši stručni suradnik Tel: +385 53 773 307 Email: ibanic@hgk.hr